Još dok smo skupljali dojmove, oduševljeni vašim pohvalama i ovaj zadnji dan festivala, zaključili smo da najbolje stvari uvijek dolaze u nastavcima, pa tako i mi nastavljamo na zahtjev naših posjetitelja i onih koji to još nisu stigli biti. Nismo se nažalost mogli družiti u subotu zbog olujnog juga, ali zato će svi imati priliku nadoknaditi kroz još 3 dana održavanja, od idućeg petka do nedjelje, te isprobati gurmanske delicije u street food verzijama i obići gastro kućice koje su propustili ovaj tjedan.

Podsjećamo, s nama su: Hedonist Dining & Hangout, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bar, Delimaris Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more, PIK grill house by Zadar Jadera, Kavana Danica, Wine House i domaćin Bamboo Beach Bar sa svojim Coctail&Gin Barom. Detaljne karte s ponudom kućica, da ne razmišljate puno kad dođete jer znamo da se niste mogli odlučiti što bi prije, pronađite na našem Facebooku & Instagramu. Naša preporuka je isprobati sa svake ponešto i podijeliti s društvom.

Dođite s nama pozdraviti se s ljetom, mada je kalendarski završilo, očekuje nas prekrasno sunčano vrijeme u nadolazećem vikendu i šteta ga je ne provesti ga na lokaciji di smo se svi već udomaćili i baš nam se ne ide u zatvorene prostore i ne miče od mora.

Produžujemo i nagradnu igru, a očekuje vas 10 odličnih nagrada naših partnera: produženi vikend u nikad ljepšem Dubrovniku u spektakularnom Valamar Dubrovnik Lacroma Hotelu, vikend u Zagrebu u kultnom Westin Zagreb Hotelu s 5 zvjezdica u samom centru grada, večera za dvoje u svakom od vrhunskih restorana koji sudjeluju s kućicama na festivalu i paket najboljih vina zadarske regije za kućne večere i druženja. Za sudjelovanje dovoljno je ubaciti račun s bilo koje kućice u kutiju na festivalu i napisati svoje ime i broj, da vas lakše nađemo i razveselimo.

Dragi gurmani, veselimo se vidjeti vas ponovno, a posebno one koji će nam se pridružiti po prvi put. Ukoliko oklijevate, pogledajte na video snimkama i fotkama kako nam je bilo ovaj tjedan, a ukoliko ste nas posjetili, pronađite sebe i svoje najdraže u galerijama.

*Festival će biti otvoren petak od 16 do 24, subotu i nedjelju od 11 do 24. Održava se uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Ulaz je besplatan!