I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi uz emisiju Crokant. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od najnovijih ulaza u top ljestvicu je singl "Je li vrijedilo" Ivana Grancarica "Grance".

Granco dolazi iz Zadra i odavno je poznat kao talentiran producent i glazbenik koji je većinom dijelovao iza scene. U zadnjih godinu dana se odlučio okušati kao pjevač i sa četvrtim singlom postavlja pitanje "Je li vrijedilo". Za tekst, glazbu i aranžman te video spot je zaslužan sam Granco. 


View on YouTube

Još jedan noviji izvođač koji će nam predstaviti svoj najnoviji singl je grupa Ogenj iz Koprivnice.

"Zela si me" je novi singl s drugog studijskog albuma benda "Si kak jen" koji je objavljen pod Dancing Bear etiketom.

Autor teksta i glazbe je Tomislav Mihac Kovačic, iza aranžmana stoji Ogenj, dok je za produkciju zaslužan Ante Prgin-Surka. Video spot za novi singl "Zela si me", sadrži snimku s nedavno održanog vatrenog open air spektakla koji su Ogenj održali ove jeseni u Koprivnici. Za video je zaslužan Marko Čordaš (Studio Jeka).

Album "Si kak jen" nije jedini highlight bendu u 2020. godini. Godina im je prošla i u znaku zbirke pjesama talentiranog frontmena Tomislava, imena "Šteroga gladiš on ti ostaja".


View on YouTube

Uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz i saznajte "Je li vrijedilo" stvari uzimati "Si kak jen".