Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18h na 057 radiju. Emisija donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

JIU JITSU
Redatelj : Dimitri Logothetis
Glumci : Nicolas Cage, Frank Grillo, Alain Moussi
Žanr : SF, akcija
Trajanje : 102 min

GOST (Host)
Redatelj : Rob Savage
Glumci : Haley Bishop, Jemma Moore, Emma Lousie Webb
Žanr : horror
Trajanje : 66 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Male stvari - 8.243
2. Priče iz skriveno grada : Drvo Želja - sink - 3.572
3. Zaštitnik- 1.504
4. Duša - 1.714
5. Wonder Woman 1984 - 1.199

Kratke vijesti :

1. Američka drama CODA pobjednik je ovogodišnjeg Sundance filmskog festivala. CODA je dobio veliku nagradu žirija, nagradu za režiju, nagradu publike te posebnu nagradu žirija za najbolji ansambl u kategoriji američke drame, čime se upisala u festivalsku povijest. CODA je skraćenica za "child of deaf adult" a režiju i scenarij potpisuje američka redateljica Sian Heder koja je kao scenaristica radila na prve tri sezone odlične serije "Orange is a New Black" te je, među ostalim, 2016. godine režirala film "Tallulah" s Elliotom Pageom u glavnoj ulozi.

2. Objavljene su nominacije za Zlatni Globus. Netflix dominira u skoro svim kategorijama s nominacijama za 22 filma i 20 televizijskih serija. Netflixova crno - bijela serija "Mank" redatelja Davida Fincher s Gary Oldmanom u glavnoj ulozi ima najviše filmskih nominacija za Zlatni Globus, šest. "Mank" je priča iz zlatnog doba Hollywooda o scenaristu Herman J. Mankiewiczu, suautoru scenarija za Građanina Kanea.

3. Sprema se "Wakanda" serija. Ryan Coogler, producent i redatelj filma "Black Panther" filma, priprema seriju za Disney + o doživljajima junaka carstva Wakanda. Za sada nema detaljnijih informacija o ovoj seriji, kao ni o glumcima koji bi glumili u njoj.

Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!