Zadarski pjevač Mladen Grdović gostovao je sa svojim Mušketirima, Zlatkom Pejakovićem i Jasminom Stavrosom, u emisiji "Dalibor Petko Show". Društvo je promoviralo navijačku pjesmu "Srce hrvatsko", a u studiju su se okupili svi koji su sudjelovali u snimanju spota, uključujući i najpoznatiju navijačicu Ivanu Knoll.

- Nije bilo lako skakati u štiklama svo vrijeme, ali energija je bila odlučna jer su me dečki nasmijavali, priznala je Knoll, otkrivši da ju je Grdović molio da mu za snimanje "posudi" malo svoje kose. Napravila je to i u emisiji, pa se Grdović pohvalio: "Sad imam bolju kosu nego Duško Lokin", rekao je, otkrivši da mu je kosa nakon toga počela ponovno rasti.

Grdović je otkrio i kako je ponovno u dobrim odnosima sa svojom Brankicom. ""Žena uvijek sve dozna. Ako hoće sve će saznati, a mi nikad ništa. One su puno pametnije od nas", rekao je.

Tri mušketira otkrila su i koliko su poslušni svojim ženama. Stavros je rekao da mu njegova supruga najviše prigovara jer ima previše garderobe, Pejakovićeva brani da sam popravlja stvari po kući, a Grdovićeva ludi jer ostavlja čačkalice po čitavom stanu. Društvo se prisjetilo i svojih momačkih večeri.

- Moja je momačka bila za filmove. Bio sam mjesec i pol dana na turneji po Americi. Sa mnom su bili Brankica, Bepo Matešić, a tamo smo bili u društvu prijatelja među kojima je bio i Stojko Vranković, koji je tada igrao za NBA. Odlučili smo se vjenčati u Las Vegasu. Skoro sam zakasnio na vjenčanje. Kockao sam i dobivao i na kraju sve izgubio. Brankica je plakala, ali se smirila kad sam ipak došao. Vjenčali smo se u općini, a to je danas muzej u kojem su se vjenčali i mnogi poznati, među kojima i Richard Gere. Noć prije bila je za pamćenje, a ja sam izgubio 10 tisuća dolara, pričao je Grdović o svojoj momačkoj večeri.