Pjesma "Prozor", koja dolazi s albuma prvijenca zadarskog glazbenika Jure Brkljače "Ostani tajna moga života", napokon je dobila i svoj video spot. Riječ je o skladbi koju je Jure predstavio na ovogodišnjoj šibenskoj Šansoni, a za koju je osvojio i treću nagradu publike.

Tako je balada o skrivenoj, ali pravoj ljubavi, koju autorski potpisuje Miroslav Rus, dobila i svoj vizualni epilog. Uz Juru, u video uratku pojavljuju se profesionalni plesači, koji su dodatno obogatili cijelu glazbenu priču svojim plesnim vještinama. U spotu sudjeluju Paula Jeričević, koja je osim što ima brojna natjecanja iza sebe, jedanaest puta osvojila državno prvenstvo, te Mario Ožbolt koji je među najboljim plesačima Hrvatskog sportsko plesnog saveza.

Radnja video spota snimljena je na lokaciji Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu, koji je zaštićeni spomenik kulture i graditeljski biser s najljepšom koncertnom dvoranom, a za sve se pobrinula ekipa Hit produkcije.

- Zaista mogu reći kako sam istinski uživao na snimanju spota. Paula i Mario su svoj dio posla odradili stvarno profesionalno, kao i ekipa Hit produkcije na čelu s Hrvojem Banićem, s kojim je uvijek zadovoljstvo i gušt raditi. Najbolje je da ne govorim previše, to se mora doživjeti kao cjelina, jer pjesma i video spot zajedno to i jesu, a ja vjerujem u njih i radujem se izlasku ovog uratka, zaključio je Jure.

Vjerujemo kako će nova balada autorsko-izvođačkog dvojca Jure Brkljače i Miroslava Rusa, zasigurno probuditi mnoge ljubavi i donijeti dah posebne emocije na koju nitko ne ostaje ravnodušan.