Sexymotherfuckersi i Vice Versa opjevali Noćne more klasičnog dalmatinskog Galeba
Ova glazbena poslastica svidjet će se mnogima koji na trenutak žele pobjeći od uobičajenih akorda i melodija koje kruže Jadranom

"Boraca za kreativnu dalmatinsku pismu još ima", stiže nam potvrda iz srca Dalmacije gdje su ovoga puta snage udružili Sexymotherfuckersi iz Zadra i Vice Versa iz Splita.

Sexymotherfuckersi, dalmatinski hop cup, kako ga oni vole nazivati, te Vice Versa, dalmatinski metalac, pripremili su pravu glazbenu poslasticu koja će se svidjeti mnogima koji na trenutak žele pobjeći od uobičajenih akorda i melodija koje kruže hrvatskim Jadranom.

"Pjesma Noćne more je tužna priča o klasičnom dalmatinskom Galebu koji pokušava zavesti kakvu Čehinju ili Poljakinju na našoj jadranskoj obali te daje uvid u njegove unutarnje probleme s kojima se on svakodnevno nosi", rekao je Marin iz Sexymotherfuckersa, dok je Ivo nadodao: "Kako drugačije kanalizirati taj bijes, nego kroz žestoku glazbu. Iz tog razloga, poželjeli smo nekoga dovesti za suradnju, ali nitko nije bio slobodan osim Vice Verse, pa što ćemo sad". A Vice o suradnji pak kaže: "Meni je Zadar uvik bija drag".

Za pjesmu "Noćne more" snimljen je i spot na području Nina krajem ovoga ljeta. Ova naizgled čudna i relativno nespojiva kombinacija žanrova rezultirala je jednom nadasve zanimljivom pjesmom, koja će vas zasigurno iznenaditi. Osim toga, dokazala je da Split i Zadar stvaraju i čuvaju jednu drugačiju, dalmatinsku pismu.

Vice Versa i Sexymotherfuckers - Noćne more [OFFICIAL MUSIC VIDEO 2021]