- Vid` ga što je lip! Provaj ga, provaj! - nudio je sinoć Ričard posjetiteljima adventske kućice Zadarska dica da doniraju simboličnu svotu i probaju odličan drniški pršut kojeg je sam rezao i pravio "sangviće".

Bilo je to još jedno uspješno događanje u sklopu projekta HNK Zadar i njihove adventske kućice "Zadarska dica". Popularni Ričard, u pratnji neizostavnog Dragana, privukao je veliku pozornost Zadrana koji su htjeli probati pršut, ali i zaigrati s njim "bankuc".

Letjele su karte i kune, bilo je uzvika razočarenja, ali i zadovoljstva jer su svi htjeli sudjelovati u kartaškom okršaju s Ričardom.

- Ja sam doša s nekim parama, mislija san da ću otić` kući s više, ali izgubija sam sve ono što sam donija. Al` nije mi krivo, naija san se i napija i išlo je sve za malu Petru Adžić, rekao nam je Ričard.

Stignete i vi još pomoći u prikupljanju sredstava za rehabilitaciju mlade Petre i dati svoj doprinos. A imate i poseban poziv od Ričarda:

- Dragi moji, ako ne znate di ćete sa sobom i ako imate koju kunu viška, dođite na Advent dočekati Novu godinu i pomoći maloj Petri na kućici od Zadarske dice. Bog vas blagoslovija, puno van zdravlja, mesa, vina i kruva želi Ričard u sljedećoj godini!