Grupa Banana je novom pjesmom, odnosno duetom s Mladenom Grdovićem te izlaskom spota, najavila izlazak svojeg novog albuma "Banana i prijatelji". "Sve smo potrošili" govori o kraju jedne ljubavi, ali sama pjesma za grupu Banana predstavlja nastavak uspješne glazbene priče. 

Suradnja grupe Banana i Mladena Grdovića i ovog se puta pokazala kao pun pogodak. Gordana Seko napisala je stihove ove nove pjesme, a za glazbu i aranžman pobrinuo se Marin Seko. Za kadrove spota koji im savršeno odgovaraju zaslužan je Andrej Smolić.

Na albumu "Banana i prijatelji" pjevaju brojni poznati izvođači kao što su: Dražen Zečić, Minea, Alen Nižetić, Mate Bulić, Werner Brozović, Ivana Kovač, Berny, Igor Delač, Eduard Jimmy Matešić te Juraj Galina. Prijateljstvo i višegodišnje suradnje pretočeni su u ovaj lijepi album. Tako da duet s Mladenom Grdovićem "Sve smo potrošili" dobro predstavlja slušateljima glavne karakteristika albuma, a to su izvrsni dueti suradnika i prijatelja uz odličnu glazbu i tekstove.

No, imati grupu i snimati duete ima svoje izazove iz kojih ponekad niknu najbolji mogući rezultat. Tako je bilo i sa snimanjem spotom nove pjesme.

Marin je pojasnio tu situaciju:

- Dogovarali smo snimanje spota, međutim jako je teško bilo usuglasiti slobodne termine za snimanje, tako da se na tu pjesmu po prvi put snimio igrani spot bez nas i to nam se jako svidjelo. Spot za pjesmu je djelo Andreja Smolića (Live studio) iz Nove Gradiške. S tom pjesmom smo zaokružili ovaj album koji smo snimili s dragim prijateljima i suradnicima. Žao nam je što je još planiranih dogovora ostalo pa se možda dogodi i drugi album dueta, rekao je Marin.