Ako bi netko i mogao birati način povratka na glazbenu scenu, vrlo vjerojatno bi izabrao način povratka Ivice Sikirića Iće. Jedan od najspektakularnijih povrataka na sam vrh glazbene scene, hitovima „Opet je jubin cilin tilon" i aktualnim hitom „Još se volimo", obilježio je prošlu i početak ove godine u glazbenoj industriji.

Sada će i Zagreb na koncertu koji će se održati 21. travnja u 20 sati u Lisinskom, imati privilegij ugostiti Iću koji u Lisinski dolazi pjevati sa svojom vjernom publikom koja željno iščekuje prve taktove njegovih svevremenskih hitova.

Zagrebačka će ih publika sada moći čuti i uživo zapjevati s Ićom. Mnogi se posebno raduju čuti stare hitove "Najlipša si", "Ovo tilo vire nema", „Kolone" te brojne druge pjesme koje su obilježile jedan dio života onih koji se dobro sjećaju kada su izašle, ali i oni koji su rođeni kasnije.

Ako je suditi po zadnjem Ićinom koncertu koji je bio u Zadru, bit će veliki gušt uživati u kultnim pjesmama i najnovijim hitovima na pravom glazbeno-scenskom spektaklu prilikom kojeg će ugostiti i zadarskog slavuja Tomislava Bralića.