Pjesma i album koji po njoj nosi ime "Najlipša si" ostavili su neizbrisiv trag na karijeri Ivici Sikirića Iće. Prošlo je već 20 godina otkako je pjesmom „Najlipša si" počeo osvajati sve radijske postaje diljem Hrvatske. Pjesma je pobijedila 2002. na Hrvatskom radijskom festivalu, a istoimeni kultni album isto se tako pokazao kao veliki uspjeh.

Nakon svih ovih godina pjesme se s tog albuma rado slušaju i pjevaju. Sada je došlo vrijeme za njegovo reizdanje. Sve je pjesme digitalno remasterirao Igor Ivanović s originalnih snimaka, a koji je bio aranžer cijelog albuma.

- U trenutku stvaranje albuma Najlipša si nisam ni mogao pretpostaviti da je to u stvari album koji će usmjeriti moju karijeru u smjeru u kojem ide, poručio je Ićo povodom najave reizdanja.

Iako po njoj cijeli album nosi ime, ali malo ih zna zanimljivu priču iza nastanka pjesme "Najlipša si". Refren se Rudolfu Dvorskom, dugogodišnjem Ićinom suradniku i prijatelju, u mislim pojavio sasvim nenadano dok je s Ićom išao na intervju na kojem je, da zauvijek ne bi izgubio te stihove i glazbu, odlučio ne govoriti. Po povratku je na diktafon snimio cijelu pjesmu koju je imao u mislima i Ići rekao: „Evo je, imat ćemo hit 100%". Tako je krenula njihova dugogodišnja suradnja i rad na studijskom albumu pod nazivom „Najlipša si" čiji će remasterirano novo izdanje obradovati mnoge.

Ićo je posebno naglasio da se atmosfera kojom odiše album može osjetiti i danas:

- Sam album sniman je ležerno, s puno uloženog truda i neke posebne glazbene ljubavi. Na kraju smo dobili ono nešto s čim se i danas, s odmakom vremena, ponosim ja, kao i svi oni koji su surađivali na tom albumu jer ono što je najbitnije, a to je atmosfera, osjeti se bez obzira koliko vremena prođe.

Album " Najlipša si" produkcijski bio je ispred vremena jer i danas sve pjesme zvuče
kao da su sada nastale što im je najveći mogući kompliment. I dalje se emitiraju kao u vrijeme objavljivanja. Tada je i stvoren izuzetno uspješan tandem sjajnog pjevača Iće i sjajnog autora Rudolfa Dvorskog. Možemo ih iz današnje perspektive nazvati "tvornicom hitova" jer su nam podarili niz kvalitetnih pjesama, kao što su "Kolone", "Suzama", "Ovo tilo vire nima" , "Mirita sam ljubav"...

Na albumu je kao bonus pjesma uvršten veliki hit „Opet je jubin cilin tilom" koji je
toliko prihvaćen da imamo niz grafita po obali s nazivom pjesme kao krunski dokaz
ogromne popularnosti koju je ova pjesma doživjela. Na albumu kao bonus pjesme nalazi se i pjesma „Mirita sam ljubav" s kojom je Ićo pobijedio na Zadarfestu 2010. Isto tako, album sadrži pjesmu „Kruna od ljubavi" koja do sada nije bila objavljena na nekom Ićinom albumu.

Sve te hitove publika će moći uskoro čuti i uživo. Ićo priprema 21. travnja u 20:00 sati veliki koncert u Lisinskom.