Ivici Sikiriću Ići ostvario se dugogodišnji san - održao je svoj prvi koncert u Lisinskom. Uz Ićine pjesme i glas, pokazao se to se kao recept za pravi spektakl koji će se dugo pamtiti.

"Suzama", "Kolone", "Perje labuda", "Ovo tilo vire nima", "Još se volimo"... Nizao je Ićo svoje nove i stare hitove, a publika ga je pratila pjesmom i pljeskom. Jedan od svima dragih pjesama "Najlipša si" publika je ispjevala od početka do kraja kada se Ići na pozornici pridružio Giuliano, koji je kao gost publiku počastio pjesmama "Srna i vuk" i "Zovem prijatelje moje".

Dalmatinski šarm večeri upotpunio je i Tomislav Bralić. Iz istog je mjesta kao i Ićo, a njihovo poznanstvo iz djetinjstva preraslo je u prijateljstvo i glazbenu suradnju koju publika obožava. Svaki takt i stih pjesme „Ribar sam star" koju su izveli zajedno, publika je oduševljeno prihvatila i nagradila gromoglasnim pljeskom. Sam je izveo i "Croatio, iz duše te ljubim".

- Nikad neću zaboraviti ovo što mi je priredila publika u Lisinskom, od prve do zadnje pjesme pjevanje publike, energija i atmosfera koju su mi priredili ostat će mi zauvijek u srcu. Dao sam sve od sebe i na kraju koncerta kad vidiš zadovoljstvo na licima ljudi ništa drugo nije važno. Nastavljamo još jače, kazao je Ićo.