Još nas malo više od dva tjedna dijele do jednog od najvećih koncerata ove godine - nastupa legendarnog Mate Miše Kovača na Starom placu u Splitu u nedjelju 5. lipnja!

Sprema se pravi spektakl u produkcijskom i glazbenom smislu, na mjestu od kojeg, nema bolje i ljepše kulise za Mišu koji proživljava novu mladost te s uzbuđenjem i radošću iščekivanja koncerta, kao da je prvi u njegovoj karijeri, kaže: ˝Samo nas nebo rastaviti može˝.

"Raduje me nastup pred mojom publikom, ne samo splitskom, jer na moje koncerte uvijek dolaze ljudi iz cijele države. Osim toga, moja glazba nema rok trajanja, moja publika nema dob, a moje najveće hitove danas od riči do riči pivaju dica koja, kad su oni nastali, nisu bila ni u planu, kamoli da su se rodili. Ja sam Šibenčanin, bio sam golman u juniorima Šibenika, ali sam od rođenja Hajdukovac. Na Starom sam placu bio sto puta na utakmicama kao mulac, a sada se vraćam kao pjevač. Dobro se osjećam, sačuvao sam zdravlje u ovo vrijeme pandemije i spreman sam za spektakl. Samo nas nebo rastavit može!" - izjavio je nedavno Mate Mišo Kovač.

Dalmacija u mom oku, Ako me ostaviš, Noćas ćemo zemlji ko materi reći, Poljubi zemlju, Ostala si uvijek ista ili pak Ja ne mogu drugo nego da je ljubim koju je otpjevao sa Sašom Antićem iz TBF-a samo su neki od hitova koje ćemo pjevati zajedno s legendom.

Karte se mogu kupiti na entrio.hr u Zadru na prodajnim mjestima: Cafe bar Porthos (Karma) Cafe bar Flamingo (City galleria), Cafe bar Pirate (Obala kneza Branimira), Combo Music Shopu, i u Pagu u konobi Bile.