Članovi i prijatelji Plivačkog kluba Zadar, kao dobri domaćini i ove godine su se pobrinuli oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare.

U srijedu 22. lipnja održana je 6. po redu Feštica na bazenu Kolovare. Iako na praznik, ni ovo događanje nije ostalo bez velikog broja djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i ostalih gostiju. I ovog puta bilo je malo mjesta na bazenu za sve koji su se htjeli zabaviti.

Čišćenje bazena su preuzeli stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima naših vjernih sponzora. Mlađa ekipa se okušala u četiri igre (povlačenje konopa, skakanje u vrećama, cijeđenje majica i pucanja na koš), a svako dijete je za nagradu dobilo poklon Kluba, dok su oni najmlađi imali kutak za crtanje i bojanje. Pobjednici su u konačnici bili svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada.

Sudjelovalo je stotinjak djece koji su bili podijeljeni u 4 grupe: Najjači, Cezarova vojska, Čevapčići i Dupini. Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio feštice, koji su djeca odradila sa zadovoljstvom, a Meta-baloni Zadar je svojim kreacijama od balona ukrasio bazen Kolovare.

Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića nastavilo se kupanjem i igrama u bazenu. Bila je to još jedna odlična Feštica i dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih.

PK Zadar od srca zahvaljuje roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći i potpori za organizaciju! Klub se zahvaljuje svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja.

Na kraju se zahvaljujemo i našim brojnim sponzorima bez kojih bi našu Fešticu bilo teško prirediti: OTP banka, Dechatlon, Radio057, Meta baloni Zadar, Papica Zadar, Caffe bar Spin, Famous beach bar, Burger house One bite, Gelateria Eva, Burgers&caffe bar Locanda, Restaurant Pineta, Pizzeria Šime, Bob Rocks Ice cream, Slatka tajna Zadar, Restoran-pizzeria Urnebes, Caffe Bazen, Pizzeria Speedy, Novi radio, Pizzeria Pizzara, Maraska.

LJETNA ŠKOLA PLIVANJA I OBUKA NEPLIVAČA
PK Zadar poziva sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja. Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati pet puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 27. 6. u terminu 10:30 sati.
Ljetna škola plivanja PK Zadar traje do 31. 8. 2022., novi članovi su dobrodošli kroz cijelo ljeto! Više informacija na 099/803-8521.