U utorak 20. prosinca u Guma baru održat će se novo izdanje humanitarnog božićnog glazbenog kviza Radija 057!

Nakon kviza održanog 2019. godine, kada su skupljane namirnice za zadarske obitelji, ovoga puta prikupljena sredstva u cijelosti će se donirati za pomoć u liječenju Karla Magaša. Riječ je o 15-godišnjem dječaku iz Vinjerca koji boluje od osteosarkoma (tumora kostiju) a za liječenje mu je uz standardne kemoterapije potreban prirodni lijek za imuno sistem koji u udarnoj dozi (120 dana) košta oko 50.000 kn. U podmirenje troškova liječenja uključile su se brojne udruge i pojedinci, a na ovaj način i vi možete sudjelovati. Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem njegove Facebook stranice.

Pitanja na kvizu sastavila je cijela ekipa Radija 057, što znači da je pisan za znalce, ali će uz malo sreće i podršku ostatka svog tima, dobar rezultat moći postići i prosječni poznavatelji glazbe. Broj članova pojedine ekipe ograničen je na pet, a visina kotizacije za sudjelovanje na kvizu nije propisana - svatko će donirati iznos za koji misli da je primjeren i u skladu sa svojim mogućnostima.

Početak kviza zakazan je za utorak u 20 sati, a prijave je moguće poslati do 19. prosinca porukom u inbox Facebook i Instagram stranice Radija 057.