Mladi Zadranin Marko Marić objavio je spot za prvi singl "U rupi" u sklopu svog glazbenog projekta Bob Destruktor.

Bob Destruktor predstavlja njegov alter ego kojem je prioritet kritičan stav s ciljem olakšanja emocija duše i stvaranja svijeta u kojem može opstati. U albumu prvijencu "Nigdjezemska" prva tri singla predstavljaju trilogiju rođenja ovog djela i lika.

U prvom objavljenom singlu "U rupi" dotični gospodin vraća se iz izlaska i putem shvaća negativne stvari svog ega. Pjesma govori o pretjeranoj konzumaciji alkohola kroz duži period i nemogućnosti izlaska iz iste situacije. Spot su snimali, režirali i montirali Mateo Grginović i Vice Rončević.

Izlazak drugog singla i spota, pod nazivom "Nigdjezemska", najavljen je za manje od dva mjeseca, a prikazat će ubijanje ega i plovidbu prema drugim sferama. U trećem singlu rađa se Bob Destruktor slaveći pobjedu alter ega pjesmom "Ptice", te početak širenja svojih ideja i stavova o društvu.

Sva tri spota bit će povezana radnjom, te će kraj jednog označiti početak drugog spota. Ostatak albuma, koji će izaći u rujnu, predstavlja lik i djelo Boba Destruktora.

Pesimizam i kritički stav u pojedinim pjesmama predstavljaju njegovo stanje prema međuljudskim odnosima i svijetu, a koji pak imaju zamisao poboljšati navedene stvari. Glazbeni stil nije jedinstven te će svaka melodija imati pomalo drugačiji štih - od grungea, popa, indiea, rocka, hip hopa, rapa i narodne. Radi se, ističe 27-godišnji glazbenik, o destrukciji dosadašnjeg kalupa albuma.