Stigla je i četvrta pjesma Puebla Ruiza. Nekadašnji član Postolara Trippera, danas ganja „takozvanu samostalnu karijeru" u kojoj mu se u stvaralaštvu slučajno ili namjerno pridružuju supruga i sin, s kojim je napisao i uglazbio „Padeži", dok je supruga osmislila refren u pjesmi „Uglavnom", tijekom ispijanja sokića pod vedrim nebom.

Kako i zašto je došlo do četvrte pjesme u Ruizovoj samostalnoj karijeri?

„I tako malo pomalo, četvrta pisma izdana za Dallas Records. Šta reć o pismi, koju besidu? Snimalo se sve kod mene ukući, komene, umom home studio, a gitarski solo snimio je maestro Rioda Rioda iz udobnosti svoga doma pa smo se dobacivali gmailom. Top klasa muzičar, ma čudo od mužikanta, što bi rekli Amerikanci, he deserves more recognition. Ponešto perkusija odsviraše one and only Gjeematz Gjeemothy. Videospot snimao se mobitelom, smontirano u mobitelu upotrebom besplatnih aplikacija kao: Capcut, Snapchat, TikTok i osnovnih programa što dolaze s mobitelom. U vrijeme snimanja spota uletila su mi dva sviračka angažmana, doček nogometaša u Zadru i Nova godina u legendarnom Saturnusu tako da su se pohvatali kadrovi tih događanja i uvrstili se u ovaj videobroj„ - ispričao je Ruiz.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Pave Ruić a.k.a.Pueblo Ruiz, kameru Paul R. Bear, montažu Eywapp Cheeour, solo na gitari svirao je Rioda Rioda, a perkusije Gjeematz Gjeemothy. Čujte i počujte - Privremeno nedostupan.