Zadarski Arsenal nastavlja s dovođenjem poznatih imena hrvatske estrade. Nakon Doris Dragović koja je nastupila u subotu, te već najavljenih koncerata u ožujku (Zorica Kondža 4. 3. i Crvena jabuka 18.3.), u Arsenal u travnju dolazi Petar Grašo.

Jedinstveni vokal naše scene, neponovljivi Petar Grašo, tradicionalno dolazi u Arsenal 9. travnja 2023. godine s početkom u 22 sata kako bi zadarskoj publici uljepšao i ovaj Uskrs. Jedan od najpoznatijih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora naših prostora te ponosni vlasnik gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji u Arsenalu priređuje raskošan koncertni spektakl visoke produkcije za koji se uvijek traži ulaznica više.

„Volim i postojim", „Ako te pitaju", „92", „Uvik isti", „Ko nam brani", „Moje zlato" samo su neki od hitova iz bogate karijere Petra Graše u kojima ćete moći uživati 9. travnja, na sam dan Uskrsa. Cijena ulaznica je 27 eura za parter i 33 eura za fan pit, uz obveznu konzumaciju paketa pića. Cijene u glaeriji su po 40 i 47 eura. Ulaznice kupljene u Arsenalu i hotelu Kornati do 4. travnja 2023. ostvaruju popust od 15%.

U travnju će Arsenal ugostiti i ansambl Ukrainian Classical Ballet, koji će 19. 4. izvesti „Labuđe jezero", s nagrađivanim vrhunskim baletnim plesačima pod vodstvom režisera i koreografa Vladimira Malakhova. „Labuđe jezero" jedan je od najljepših romantičnih baleta i prvi balet Petra Iljiča Čajkovskoga i već 150 godina svojim raskošnim zdanjem ostavlja svakog bez daha. To je ljubavna priča o princu Siegfriedu koji se zaljubljuje u princezu Odette koju u labuda pretvara zli čarobnjak Rothbard. Ulaznice su u prodaji od 13. veljače 2023. godine, po cijeni od 27 do 47 eura.