U sklopu koncertnog programa Forum Blues Bara, u petak je u Zadar stigao legendarni splitski sastav Otprilike ovako koji uživa kultni status kod zaljubljenika u blues i blues rock, ali i među klupskom publikom i glazbenicima.

Članovi benda Otprilike ovako, benda koji je od osnutka 1974. godine sinonim za vrhunsko muziciranje, u različitim su formacijama odvojeno svirali u Zadru, a najviše je puta u Forum Blues baru nastupio gitarist i pjevač Goran Cetinić Koća. Izvodio je jazz sa prigodno nazvanim Forum Experience bandom i sa G.C. Koća trijom, svaki put uz oduševljenje publike. Legendarni Splićani jučer su pred zadarskom publikom, koja ih je željno iščekivala u njihovom, prvi put nastupali u punom sastavu.

- Đir je sada nešto drugačiji i Otprilike ovako su više naslonjeni na blues, ali žanrovi su ionako manje bitni jer nema jazza bez bluesa i obrnuto. Bend uz klasičnu postavu instrumenata ima i saksofon što dodatno pridonosi atmosferi i stapanju stilova. Hoćeš blues, jazz ili funk, njima je svejedno, kazao je Andrija Prović, uz Mišela Kalajžića koautor Forum Blues Bara.

Forum Blues bar i dalje slijedi ritam od jednog koncerta mjesečno praćenog glazbom iz bogate arhive emisije Blues bar Radija 057.