U subotu je u GUMA baru glumica Mia Zara Burčul proslavila svoj 40. rođendan. Tom je prilikom okupila poznate zadarske bendove Alergija, Just Fine, Jelly Belly, Ja i Bosna i Sexymotherfuckerse koji su obilježili zadarsku scenu devedesetih godina prije nego što je odselila u Australiju gdje je završila poznatu glumačku akademiju AADA.

Članovi navedenih bendova bili su Mijina ekipa iz mladosti, a ideja je bila da se okupe i ponovno zasviraju njoj i ostalim uzvanicima poznate hitove tog doba na dar. Uz nevjerojatno dobru glazbu, gosti su mogli prosvjedočiti slajdovima slika proteklih 25 godine postojanja ove "zlatne generacije", kako ih je Mia u svom govoru zahvale na kraju večeri oslovila. A kako je glumica ostvarila karijeru na više strana svijeta, primila je video poruke iz Australije, Amerike, Velike Britanije i Azije.

Slavljenica se na kraju večeri zahvalila svojoj boljoj polovici, također uspješnom glumcu i glazbeniku Dejanu Marcikiću, bez čije pomoći ova večer ne bi bila ostvarena, a s kojim je ove godine osnovala glazbeni studio Grungelina. 

Ova uspješna zadarska glumica rođena je 27. ožujka, upravo na Svjetski dan kazališta te ju tog dana možete pogledati u uspješnici "Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja" s početkom u 20 sati u HNK Zadar.