Nastupom britanskog benda Five Points Gang u petak je u klubu Guma proslavljen 14. rođendan Blues bara i ulazak popularne emisije u 15. godinu emitiranja na Radiju 057.

Rođendanski tulum u režiji Mišela Kalajžića i Andrije Provića i četvrtog ovosezonskog Forum Blues bara obilježio je londonski trio koji je u Zadru gostovao u sklopu europske turneje, a ako isključimo svirke izvođača iz regije, bio je to prvi međunarodni nastup u Turisthotelovom klubu na Kalelargi.

- The Gang su odradili dinamitni dvosatni set pokazujući kako su strašno uigran power blues i blues rock trio. Sviračkoj kompetenciji dodali su atraktivan scenski nastup i tako dodatno animirali ionako odličnu publiku. Hvala svima koju su nas podržali i podržavaju iz petka u petak u Gumi - kaže Mišel Kalajžić.

Ritam Forum Blues bara od jedne svirke mjesečno nastavlja se 13. svibnja kada će u Gumi nastupiti još jedan inozemni bend.

- U svibnju nam dolaze The Bad Week iz Novog Sada, izvrsni country blueseri koji su široj publici poznati nakon dojmljivih nastupa u televizijskom showu Supertalent. Bit će to novi sjajan tulum na koji ste svi pozvani - poručio je Kalajžić.