Selected Croatia, domaća event organizacija, u suradnji s lokalnim partnerima, pripremila je nezaboravan događaj koji će se održati ove subote, 29. travnja u dvorištu crkve Sv. Dominika.

Project A3:UM je jednodnevni glazbeni događaj koji okuplja najbolje izvođače na atraktivnoj, povijesnoj lokaciji u Zadru, a ove godine predvodi ga jedan od najslušanijih DJ-eva i producenata na Dance FM radiju - Andre Rizo.

Andre Rizo je poznati rumunjski DJ, a njegova karijera obilježena je brojnim spektakularnim nastupima poput turneje s VR360 tehnologijom te nastupa u balonu na vrući zrak u Bukureštu. Postigao je više od 5 milijuna streamova na Spotifyju i uvršten je među Top 20 Tech House Beatport Worldwide imena kao što su Solardo, Martin Ikin i mnogi drugi.
Njegova strast prema tech-bass lineu i vokalnim dodacima, udružena s house beatom, stvara nevjerojatne setove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na pozornici će se izmjenjivati i poznata imena s domaće DJ scene: Groove Masters, Alvize i PUFF PUFF-E. Oni će vas provesti kroz niz različitih ritmova i zagrijat će atmosferu prije premijernog dolaska rumunjskog DJ-a na pozornicu.

Osim sjajne glazbe, posjetitelji će moći uživati u impresivnom vizualnom spektaklu zahvaljujući senzacionalnom light showu i LED ekranima koji će pratiti svaku notu.
Ovaj događaj nudi savršen spoj moderne glazbe i povijesne baštine Zadra što ga posebice čini jedinstvenim. Održava se u dvorištu gotičke crkve Sv. Dominika koja svojom impresivnom arhitekturom i visokim zidovima, pruža savršenu kulisu za ovo glazbeno iskustvo.

Nakon službenog dijela događaja, svi posjetitelji moći će nastaviti zabavu na after partyju u Svarog baru uz najpoznatijeg hrvatskog DJ-a - Yakku.

Još uvijek možete kupiti ulaznice putem Entrio sustava, a detalje o ovom događaju možete pratiti na društvenim mrežama samog događaja. Ne propustite ovaj nezaboravan boutique događaj i budite dio jedinstvene house zabave u Zadru!