Snažne riječke rock snage - The Black Room i The Siids u sklopu projekta "Upadaj u kombi" riječke udruge Distune stižu u Zadar na Urbofon Live.

Alt rock trio The Black Room u sastavu Ivan Ritoša na bubnjevima, Jakov Katalinić na gitari/basu/vokalu i Leo Ventin na gitari/vokalu iza sebe imaju dva studijska albuma - "In This Town Lies a City" iz 2016. i prošlogodišnji "Motel Monaco". ali i pedesetak nastupa diljem Hrvatske, regije i Europe. Koncert u sklopu Urbofon live programa bit će njihovo premijerno predstavljanje pred zadarskom publikom.

Elektro-rock duo The Siids kojeg čine Stanislav Grdaković na vokalu i Darko Terlević na vokalu/gitari/synthu vraćaju se u Zadar na krilima brojnih priznanja i glazbenih nagrada koje su osvojili prvijencem "The Brutalist" (2019.) kako bi promovirati novi materijal koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

Nastup riječkih bendova The Black Room i The Siids očekuje nas 12. svibnja u GUMA baru s početkom u 21:00 sat.

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.