Udruga Auto Klub Šepurine već treću godinu za redom organizira svoj prepoznatljiv događaj pod nazivom "Zadarski Mega Meet". Automobilistički happening održava se u subotu 13. svibnja u Zadar Cruise Portu u Gaženici. Na događaju očekujemo na tisuće posjetitelja iz cijele Hrvatske, kao i iz većeg dijela Europe.

Po uzoru na prošlogodišnji događaj, posjetitelje i ove godine očekuje mnoštvo sadržaja i atrakcija za svaku interesnu i dobnu skupinu. Na događaju neće ostati ni gladni ni žedni, a oni koji dođu s djecom zanimaciju za najmlađe će pronaći u igraonici na napuhavanje. Novost u programu je "1. Zadar drift challenge" - natjecanje u "driftu" po prvi puta u Zadru.

Program događaja se sastoji od drift natjecanja, raznih kategorija "style" natjecanja, tuning natjecanja, db Drag natjecanja, društvenih i klupskih igara, natjecanja u povlačenju vozila konopom u timovima 3 vs 3 kao i neke druge društvene igre. Za posjetitelje ulaz na događaj je slobodan, kupovina ulaznica je na dobrovoljnoj razini. Izlagači plaćaju samo ulaz na glavni parking. Vanjski parking za posjetitelje je besplatan.

Organizacijom ovog događaja udruga AK Šepurine u Zadru i okolici promovira automobilizam kao kulturu i sport među mladima, jednako tako promovira i Grad Zadar kao zanimljivu destinaciju za sve ljubitelje automobilizma.

PROGRAM
8:00 - Sastanak s natjecateljima "Zadar Drift Challenge-a"
9:00 -11:00 - Drift trening za natjecatelje
10:30 - Otvorenje ulaza za natjecatelje "style & tuning" kategorija i izlagače
13:00 - Kraj evidentiranja natjecatelja "style & tuning" kategorija i početak ocjenjivanja
13:00 - 15:00 -Prva runda "Drift Challengea"
14:00 - Zatvaranje ulaza na događaj za vozila-vanjski parking i ulaz za pješake i dalje otvoreni
15:00 - 16:00 -Mjerenje glasnoće ispuha i usisa, mjerenje visine vozila
16:00 - 17:00 -Igre i natjecanja za posjetitelje
17:00 - 19:00 -Druga runda "Drift Challenge-a"
19:00 - 20:00 -Proglašenje pobjednika
22:00 - Afterparty