U D8 Rock Cafe-u u subotu se sprema humanitarna gastro-rokerska fešta, svirka zagrebačke garažne atrakcije TV EYE te prodaja hamburgera sa specijalnim ljutim umacima.

Ljute umake je spremila kaštelanska craft senzacija Juta spiza, medijski pokrovitelj akcije je emisija Radija 057 Blues Bar, za logistiku je zadužen Moto Klub „Beštije" , a za glazbeni program petorka čija je misija pravovjerni garažni rock TV EYE.

TV EYE će na premijernom zadarskom nastupu promovirati nedavno objavljeni album "Kick it out" Uz najčešće usporedbe sa sastavima i izvođačima kao što su Iggy & The Stooges ili ZZ Top te s osjećajem koji pružaju brze vožnje motorom, izdanje je posebno i po tome što je snimano u trima različitim studijima pri čemu su na albumu vlastiti pečat ostavila tri različita producenta. Album je prethodno najavljen singlovima Kick it out, Keep on smiling, Tonight i Dont let it go, a prvijenac je naposljetku rezultirao skladnom cjelinom koja punom žestinom vozi slušatelja od prve do posljednje pjesme. Isto će TV EYE učiniti uživo ovu subotu u D8 Rock Cafe-u.

TV EYE-u će se za ovu prigodu pridružiti i Mirna Škrgatić, kantautorica. Uz odrađeni staž u bendovima poput Quasarra i Crooks & Straights, Mirna od 2017. gradi solo kantautorsku karijeru i iza sebe ima već dva uspješna samostalna albuma za Menart i Croatiju Records.

Glavni cilj ovog događaja je prikupljanje sredstava Karlu Magašu, 16-godišnjem dječaku iz Zadra koji boluje od osteosarkoma. Ovom vedrom dječaku punom života treba financijska pomoć kako bi se mogao nastaviti liječiti jer su troškovi liječenja iznimno visoki.

PODACI ZA UPLATU:
KARLO MAGAŠ
IBAN:
HR5923400093112068403
SWIFT ADRESA (bic) PBZ/PBZGHR2X
DEVIZNI: HR9023400093233207847
OPIS PLAĆANJA: DONACIJA ZA KARLA

U subotu svi pravac D8 na burger i svirku! Ulaz je slobodan.