Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, Mladen Grdović, predstavlja novu pjesmu „Ne plači za njom majko". To je ujedno i pjesma kojom će se predstaviti na ovogodišnjem jubilarnom 15. CMC festivalu Vodice, festivalu kojeg Mladen ne propušta.

Već odavno prepoznatljiv i poseban zvuk njegovih pjesama, krasi i „Ne plači za njom majko". Autor glazbe je Mladen koji uz Antoniju Šolu, potpisuje i tekst. Aranžman su napisali Mario Mikšić i Luppo. Za pjesmu je snimljen i spot, a redateljsku palicu uzeo je u ruke sam Mladen .

Videospot je snimljen uz more, a Mladen je uspio vjerno prenijeti emocije pjesme i osvojiti srca publike. Da je ova festivalska pjesma pun pogodak pokazuju brojni pozitivni komentari na YouTubeu koji Mladenu pristižu sa svih strana svijeta.

- Veselim se festivalu na CMC festivalu na kojem sam prošle godine dobio i jedno prestižno priznanje za pjesmu „Za šaku ljubavi". To je jedini festival na kojem ću se ove godine pojaviti, ali se zato spremam napraviti feštu u Višnjiku povodom 45 godina moga rada. Sigurno ću pozvati neke od mojih kolega jer je tako bilo i kad sam slavio 35 i 40 godina rada - rekao je Mladen.

Nove Mladenove pjesme osim na festivalskim izdanjima naći će se i na njegovom novom studijskom albumu koji je u pripremi. Posljednju kompilaciju balada objavio je 2019. godine pod imenom „Moji sentimenti".