Omiljeni hrvatski komičar Željko Pervan stiže ovog petka, 7. srpnja u Privlaku, gdje će održati svoju urnebesnu predstavu „Nema meni domene".

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece" i preko legendarne „Večernje škole" pa sve do „Pervanova dnevnika", Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i komičar pojavi. Predstavu predstavlja kao svoju ispovijest, a za gledatelje priprema dva sata svog najboljeg izdanja.

- Nakon desetljeća života, konačno sam upoznao samog sebe! Znao sam se ja , onako iz viđenja, spavao, brijao se, hranio to truplo. Međutim, sada živim okrenut prema unutrašnjem meni. Moju unutrašnju ljepotu vidjet ćete možda na obdukciji, ali to je adut ružnima kao što sam ja. Puno toga sam vidio u sebi, obrisao neke predjele mene, tamo gdje moja vlastita noga nije kročila. Sve sam to sročio u ispovijed-predstavu koju vam predstavljam, kazao je Pervan o predstavi.

Predstava započinje u 21 sat na trgu Kolište, a ulaz je besplatan. Događaj se organizira u sklopu Privlačkog ljeta, kojeg organiziraju Turistička zajednica Općine Privlaka i Općina Privlaka.