Povodom pete godišnjice smrti Olivera Dragojevića, organizira se večer njegovih hitova koja će se održati večeras od 21 sat u Privlaci.

Iz TZ Privlaka kažu kako je ovaj izuzetni glazbeni događaj organiziran ne bi li se proslavio život i glazba nezaboravnog Olivera Dragojevića. Koncert će se održati na otvorenom, pod zvijezdama, stvarajući posebno intimno ozračje i priliku da se osjeti snaga i emotivnost Oliverovih stihova.

U glazbenom programu ovog nezaboravnog događaja nastupit će dvoje izvanrednih izvođača koji su duboko povezani s Oliverom Dragojevićem i njegovom glazbom - Antonio Krištofić i Božidarka Matija Čerina.

Antonio Krištofić, talentirani mladi pjevač čija je glazbena karijera već ostavila snažan trag, svojim će izvedbama pjesama ovog velikog glazbenika izazvati snažne emocije kod publike te Božidarka Matija Čerina, poznata po nevjerojatnoj vokalnoj izvedbi i dubokoj glazbenoj interpretaciji, pružit će posebnu dimenziju ovom događaju. Njezin glas, u tandemu s Oliverovim stihovima, donijet će poseban osjećaj prisnosti i topline.

Budite dio ovog emotivnog i jedinstvenog glazbenog putovanja u čast Olivera Dragojevića. Neka se njegova glazba ponovno začuje i ujedini nas kao što je to činio tijekom svoje izuzetne karijere, zaključili su organizatori.