U predivnom ambijentu Atrija palače Cedulin u srijedu 9. kolovoza, kantautorica Tea Vidaić održat će solistički autorski Koncert duhovne glazbe „Laudate Dominum".

Koncertni program započinje u 21 sat i sastojat će se od autorskih skladbi, ali i poznatih duhovnih melodija, pjesama i šansona. Glazbeni gost večeri je tenor Duje Stanišić.

Tea Vidiać je hrvatska kantautorica moderne kršćanske i duhovne glazbe. Nastupa na brojnim festivalima i koncertima duhovne glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu. Održava samostalne koncerte. Sudjeluje na večerima poezije, književnim večerima i humanitarnim koncertima.

Osim toga piše, sklada i izvodi mediternasku glazbu, šansone, sevdalinke i andaluzijsku glazbu kao dio „world music"c scenskog izričaja. Svira akustičnu i klasičnu gitaru. Dobitnica je različitih nagrada za svoje autorske pjesme.

Izdala je samostalni kantautorski album duhovne glazbe „Čudesni Bog" 2019. godine u izdanju izdavačke kuće Acordis iz Varaždina. Album je producirao Antonio Tkalec, samostalni glazbeni umjetnik, kantautor, skladatelj i producent. Pridruženi je član Hrvatskog društva skladatelja (HDS-a), Zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP-a), Hrvatske glazbene unije (HGU-a) i Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava (HUZIP-a). Magistra je hrvatskog jezika i književnosti te radi kao srednjoškolska profesorica u Pomorskoj školi Zadar. Piše poeziju, stručne radove, osvrte, recenzije i eseje iz književnosti.

Organizator i pokrovitelj koncerta je Turistička zajednica grada Zadra. Ulaz na koncert je slobodan.