Ovog utorka, 8. kolovoza svi putevi vode u Privlaku, na tradicionalnu Privlačku noć koja iz godine u godinu na igralištu Loznica okupi na tisuće ljudi iz cijele Hrvatske.

Posjetitelje će ove godine do ranih jutarnjih sati zabavljati jedan, jedini i neponovljivi - Jole.

Jole je glazbenu školu počeo pohađati s pet godina. Nakon završenog petog razreda osnovne škole, školovanje nastavlja u Zagvozdu. U Splitu završava srednju školu, a od 1988. nastupa po splitskim klubovima, ponekad kao prateći vokal pjevačima poput Tedija Spalata, Vinka Coce i Dražena Zečića.

Čagalj započinje suradnju s Tončijem Huljićem, što rezultira nastupom na Melodijama hrvatskog Jadrana 1998. s Huljićevom pjesmom Duša od papira. Sljedeće godine Jole izdaje debitantski album, Jednina i množina. Slijedili su albumi Sve su žene lijepe (2001.), Otključano! (2004.), Retrorama (2005.), Zlatna kolekcija (2007.), Odijelo (2009.), Remek djelo (2014.) te Pijanica nisam (2015.).

- Tijekom cijele večeri, publika će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a za ponoć je zakazan veličanstven vatromet, na kojeg su privlački gosti već naviknuli, poručuju organizatori.

Program započinje na nogometnom igralištu Loznica od 21 sat, a ulaz je besplatan. Nakon Jolinog koncerta, zabava se nastavlja uz grupu Vista.

Organizatori događaja su Turistička zajednica Općine Privlaka, Općina Privlaka i komunalno društvo Artić.